dimecres, 21 de novembre del 2012

Els alumnes imitem la tormenta...

Després de vore l'anterior vídeo de la cançó "Africa" de Perpetuum Jazzile, que a tots/es ens ha agradat moltíssim, algunes classes també hem volgut fer la nostra versió de la " tormenta humana"... Tanqueu els ulls i escolteu amb atenció... quina classe penseu que ho ha fet millor??

1r de primària
 
 

3r de primària
 
 

4t de primària
 
 

15 comentaris:

  1. quins artistes q esteu fets
    enorabona¡

    fdo:
    misteri misterios

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel teu comentari, però per favor, com ja t'he dit altres vegades, tots/es hem d'identificar-se per a participar en el bloc... si no ho fas no podré publicar els teus comentaris. Gràcies!

      Elimina
  2. que be lo em fet Vicent de cuart

    ResponElimina
  3. muy bien os felicito a todos lo abeis echo fenomelal seguir asi!=)


    UN SALUDO.ROXANA 5º

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies, Roxana! A la classe de 5è no ens ha donat temps a fer aquesta activitat, però enguany en farem altres que també vos agradaran molt.
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. nelo una pregunta ¿Por que no sale el video de segundo osea que por que no esta el video de segundo de primaria?


      Alex de 4t

      Elimina
    2. Hola Àlex! Amb la classe de 2n vam gravar el vídeo, però després, revisant-lo, vaig adonar-me que s'escoltava molt de soroll extern (cotxes pitant, xiquets d'altres classes cridant pel corredor...), aleshores vaig decidir no penjar-lo i tornar-lo a gravar en un altre moment... però com que ara ja estem en plena feina de preparar les nadales, haurem de deixar la gravació per a després de Nadal. Quan estiga, la penjaré en aquesta mateixa entrada.
      Gràcies pel comentari i per la curiositat!

      Elimina
  5. lo aven fet molt be tots gracies a tu nelo lucia de cuart

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Lucia! però hauria sigut impossible sense la gran atenció de tots i totes! Fins dilluns!

      Elimina
  6. Fenomenal! No puc dir quin de tots els concerts ha estat millor puix m'han semblat tots preciosos.Es nota la bona direcció del mestre de Música i que els-les alumnes han posat atenció i ganes. FELICITATS!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Pep, pel teu comentari... ara només queda penjar el vídeo de 2n que també ho van gravar molt bé, però s'haurà de repetir a causa dels sorolls d'ambient que s'escoltaven. Però això serà ja després del Nadal, perquè ara estem concentrats/des en preparar molt rebé el Festival de Nadales. Estàs convidat! Una abraçada!

      Elimina
  7. Nelo com va el teu xiquet/ta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! no sé qui eres, que no t'has presentat... però t'he de dir que es tracta d'una xiqueta, que s'anomena Laia i està molt bé. és molt bonica... ja vos ensenyaré fotos quan torne al cole, que serà molt prompte

      Elimina