dimecres, 31 d’octubre del 2012

Concerts dels alumnes: Mohamed Ouahouah 4t

Hola músics de l'Oltra!
Avui encetem una nova secció del nostre bloc. Es tracta dels "Concerts dels alumnes" en els quals vosaltres sereu els protagonistes.
Qualsevol de vosaltres que vulga, individualment o en xicotet grup, pot preparar una actuació musical amb la veu, instruments, dansa, etc., i presentar-la davant dels companys/es a classe quan estiga ben assajada. Si vos ix molt bé, també podrem gravar-la i penjar-la al bloc.

En aquest cas, la primera actuació ens l'ha oferit Mohamed, de la classe de 4t, que ens ha interpretat la cançó tradicional valenciana"Ja ve Cento" amb la flauta. Ho ha fet molt bé, i a més ha tocat notes que encara no havíem aprés amb la classe de 4t! Enhorabona Mohamed! Segueix així!

I la resta, animeu-se! a vore si prompte tenim moltes més actuacions dels supermúsics de l'Oltra!

 

dilluns, 29 d’octubre del 2012

Un grup de vent metall moooolt divertit!

Hola a tots i totes!!!
Ací vos deixe un vídeo ben divertit per a començar aquesta setmana tan curteta amb bon humor. Espere que vos agrade!
"Mnozil Brass" és un grup musical vocal i de vent metall molt bo que es va crear a Àustria en 1992. A més de ser molt bons a nivell musical, tant amb les seues veus com amb els seus instruments, en les seues actuacions els agrada molt utilitzar el seu sentit de l'humor, com podreu comprovar en aquest vídeo. Gaudiu-lo i passeu-ho bé!

 

dijous, 25 d’octubre del 2012

Participació en el bloc "Fem Música Ara"

Hola a tots i totes:
Primerament vull dir-vos que estic molt content perquè ja heu sigut molts els que heu anat entrant a visitar el bloc d'educació musical i això fa que tinga moltes ganes d'anar penjant cosetes, tant d'ara com de cursos anteriors, per tal de que puguem compartir-les tots/es per ací.

També m'encanta que participeu del bloc fent algun comentari o suggeriment a les entrades publicades, però per favor, recordeu que s'heu d'identificar quan deixeu un comentari per a què jo sàpiga qui em parla, a qui conteste, etc. Els que teniu correu de gmail, podeu identificar-se d'eixa manera... i els que no, encara que al comentari apareix "anònim" vos demane que al principi poseu el vostre nom i curs, ok? També esperem la visita i participació en el bloc dels pares i mares: animeu-los a entrar al bloc!

Per últim, recordar-vos que amb la nova ferramenta per a seguir el bloc per e-mail que teniu en la part dreta del bloc, només introduïnt la vostra adreça d'e-mail i clicant al botó "submit", vos arribarà per correu un avís cada vegada que publiquem una cosa nova al bloc (ací teniu una imatge per a què vegeu a què em referisc).

També hem posat un comptador de visites... ànim i a vore si prompte arribem a les 1.000 visites!!!
Fins prompte!

diumenge, 14 d’octubre del 2012

"Rico vacilón" - un cha-cha-cha per a estudiar amb la flauta (per a l'alumnat de 6è)

Hola a tots i totes... però, en aquest cas, sobretot als xics i xiques de 6è.
Ací teniu la partitura del cha-cha-cha que hem estat treballant a classe, per si voleu seguir practicant-la a casa per a la propera classe. Només heu de punxar sobre la imatge i s'obrirà a pantalla completa:


Aquesta partitura es presenta amb una ferramenta web anomenada wix.com amb la qual, a més de tindre davant la partitura, podeu comptar amb la pista musical i el karaoke de la cançó per tal de tocar-la amb l'acompanyament.
Ja anirem tocant més exemples fent ús d'aquesta ferramenta web.
Ànim, a tocar i a gaudir!

9 d'octubre al cole: Visita de Joan Massapà II

 I ací tenim un vídeo dels xiquets i del propi Joan Massapà, cantant la cançó que els va ensenyar sobre la mocadorà i que diu així:
 
La mocadorà
què bona que està
amb piuleta i tronador
i fruites rodant... 
 

dimecres, 10 d’octubre del 2012

9 d'octubre al cole: visita de Joan Massapà!

El passat dilluns 8 d'octubre, Joan Massapà va visitar als xiquets i xiquetes més menuts del cole, per a explicar-los com va nàixer fa moooooolts anys, la tradició de la "Mocadorà" (que es repeteix cada 9 d'octubre).




I vosaltres, sabeu què és això de la mocadorà?? algú sabria explicar-ho??

dimecres, 3 d’octubre del 2012