dijous, 28 de febrer del 2013

Concert de Nadales 2012-2013 - Presentació

Hola a tots i totes!!!

Després de moooolts dies sense poder publicar en el bloc per les raons que ja tots/es sabeu, ja estic ací de tornada per a publicar, per fi, 2 mesos després, els vídeos del Concert de Nadales d'enguany...
Moltes persones em preguntaven quan penjaria aquests vídeos, però la veritat és que fins ara m'ha sigut totalment impossible... vos demane disculpes...

Però bé, ací van per fi tots els vídeos del concert, per a que puguen vore'ls tots aquells que no pugueren vindre o que puguen tornar a gaudir-lo els que estigueren.
Els aniré publicant en entrades successives, perquè així serà més fàcil de penjar i més fàcil per a vosaltres per a trobar el vídeo concret que vulgueu vore.

Com a aperitiu, ací vos deixe amb el vídeo de presentació del concert, en el que participaren uns quants alumnes de 6è: Valentina Cortegoso i Laura Guijarro com a presentadores i Celia Simarro, Mario Cintas i Estrella Castro llegint un poema.

Per últim, donar les gràcies a Begoña que va ser la càmera que va gravar tot el nostre concert i també a Raül que va fer de tècnic de so i DJ, per a que els micròfons i les músiques sonaren bé.



Estigueu atents perquè en els propers vídeos anireu vegent les diverses actuacions del Concert!

2 comentaris: